OPEL IMPORTEREN

SNEL, VOORDELIG & EASY

Opel importeren

Een Opel importeren lastig? Dat valt reuze mee. We kunnen het importeren van een Opel je volledig uit handen nemen of er met het Doe het zelf importpakket voor zorgen dat je daar goed zelf mee aan de slag kunt. Uiteraard kunnen we je de verschillende mogelijkheden schetsen. Het importeren van een Opel vraagt in ieder geval om de keuze voor een geschikt model. Het is verstandig om zo specifiek mogelijk aan te geven welke auto je zoekt, aangezien het aanbod in bijvoorbeeld Duitsland een stuk groter is dan hier bij ons in Nederland.

Enorm aanbod Opel modellen

Wil je een Opel importeren en gaat het je bijvoorbeeld om een Opel Astra met een Business Pakket of wil je graag een jonge Opel Adam rijden? Je kunt verder bijvoorbeeld een Opel Karl, een Opel Insignia of een Opel Vivaro importeren. Het aantal modellen over de grens is zeer groot, waardoor je in combinatie met het model uitstekend aan kunt geven welke opties en extra’s je op de auto verwacht. De kans is groot dat je zelfs inclusief de extra opties een lagere prijs betaalt voor de import Opel dan dat je hier in Nederland zou betalen.

Direct contact

023 205 2090 06 444 555 60

Weten wat je importauto gaat kosten?

Alle kosten overzichtelijk. Inclusief BPM indicatie 

GRATIS CHECK!

Opties en goed onderhouden

Wil je bijvoorbeeld graag een Opel importeren met een dimmende binnenspiegel, met een handige parkeerhulp, climate control om de temperatuur automatisch te laten regelen en met lichtmetalen velgen? Het klinkt wellicht als luxe extra’s en opties, maar dankzij het importeren van een Opel worden die heel bereikbaar. Bovendien kun je met een geïmporteerde Opel rekenen op een auto die waarschijnlijk goed is onderhouden. Het onderhoud in het buitenland is vaak beter dan hier in Nederland. Het is er beter betaalbaar en bovendien van belang voor de restwaarde, waardoor je kunt rekenen op een jong-gebruikte Opel die zich in uitstekende staat bevindt.

Zelf een Opel importeren?

Wil je een Opel importeren en zoveel mogelijk zelf doen? In dat geval kun je gebruik maken van ons Doe het zelf importpakket, Hiermee krijg je van ons een importkenteken om naar nederland te rijden, ben je verzekerd van een gunstige BPM aangifte en voorkomen we dat je onnodig te veel betaald. Zelf hoef je alleen nog maar naar de RDW keuring. Wil je het importeren van de Opel liever zoveel mogelijk uit handen geven? Geen probleem, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. We zorgen ervoor dat we de auto voor je importeren en alles met bijvoorbeeld het transport netjes voor je regelen.

Geen Duitse auto?

Geen probleem, uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het importeren van een:

 • Lexus
 • Volvo
 • Ford
 • Skoda
 • Peugeot
 • Renault
 • Citroën
 • Mazda
 • Toyota
 • Kia
 • Hyundai

Maak je keus en kies je pakket! >> Pakket kiezen

Contact

Raasdorperweg 54 1175KX, Lijnden 023 205 2090 info@easyimport.nl

Gratis kostenindicatie

Weten wat het kost om je auto naar Nederland te halen?

CHECK HET NU!