Overtuigd over de voordelen van autoimport? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een importauto! In de zoektocht naar je volgende auto mag je deze Duitse autosites niet overslaan. Van jonge Duitse occasions tot de meest exclusieve sporwagens of oldtimers. Het aanbod is enorm, de prijzen zijn scherp, maar op welke Duitse autosite moet je beginnen…?

Duitse autosite

Duitse autosites, tweedehands en nieuw

De Duitse automarkt is vele malen groter dan in Nederland en de Duitse autosites staan vol aantrekkelijk geprijsde, jonge occasions. Maar ook het aanbod nieuwe auto’s tegen scherpe prijzen is enorm

Een Duitse auto importeren is die een prima alternatief en in de meeste gevallen zelfs stukken voordeliger dan een auto in Nederland kopen.

Maar op welke Duitse autosite vind je nu de meeste van die Duitse occasions?

 

Grootste Duitse autosite Mobile.de

Mobile.de Duitse autositeVan alle Duitse autosites is Mobile.de zonder enige twijfel de grootste van allemaal. Op dit moment (01/12/15) staan er ruim 1.4 miljoen auto’s te koop.

Vrijwel alle Duitse dealers en handelaren adverteren hun auto’s eerst op Mobile .de voordat ze ze ergens anders adverteren.

Op Mobile.de vind je een gevarieerd aanbod van jonge Duitse occasions en zogenoemde jahreswagens tot aan de meest exclusieve sportwagens of oldtimers.

 

Klantervaringen mobile.deHandig op Mobile.de is dat je redelijk snel kunt zien of je met een betrouwbare verkoper te maken hebt door de klantervaringen die er vaak bij staan.

Kom je er nou niet uit met al die Duitse autotermen dan is er tegenwoordig gelukkig ook de optie om de hele website in het Nederlands te zien. Hiervoor dien je alleen even bovenin de website Nederlands aan te vinken Nederlands aan.

Duitse autosite in Nederlands

Een van de nadelen van Mobile.de is wel dat het ook de meest bekende Duitse autosite is en dus ook bij handelaren. Hierdoor staand de beste koopjes er soms maar enkele dagen op.

Ben je op zoek naar een mooie jonge Duitse occasions? hou deze website dan scherp in de gaten en wees er snel bij.

 

Autoscout24 

Duitse autosites autoscoutEen andere grote Duitse autosite is Autoscout 24.de. Eigenlijk doet autoscout kwa aantallen niet eens zo heel veel onder voor Mobile.de

Wat we wel merken is dat er op Autoscout meer particulieren en onafhankelijke handelaren adverteren waardoor het aanbod toch al snel behoorlijk verschilt met bijvoorbeeld Mobile.de.

 

 

PKW.de

Deze Duitse autosite is iets minder bekend dan Mobile.de en autoscout24 maar wat ons betreft altijd de moeite waard om even mee te nemen in je zoektocht. Hoewel je hier veel aanbod zal vinden dat ook op de ander Duitse occasion sites staat komen we hier toch ook vaak nog auto’s tegen die toch nergens anders staan. Vaak zijn dit auto’s van Duitse particulieren, kan je het op de twee grootste Duitse autosites niet vinden? Check dan zeker even PKW.de!

 

Merkdealers voor Jahreswagens

Ben je op zoek naar een jonge Duitse occasion of een zogenoemde Jahreswagen?

Dan is het verstandig om naast de grote Duitse autosites ook het occasion aanbod van de desbetreffende merken in de gaten te houden. Hieronder een aantal voorbeelden per merk.

 

Auto gevonden wat nu??

Heb je een auto naar je zin gevonden en ben je benieuwd wat deze je totaal gaat kosten? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een kostenindicatie bij ons aan.

>>>Gratis kostenindicatie incl BPM berekening

Of ben je er al zeker van en gaan we hem meteen importeren? Geen probleem! Met onze importpakketten en aanvullende diensten is dit eenvoudiger en voordeliger dan ooit!.

 

Wellicht ook interessant

>>Welke Duitse autopapieren heb je nodig

>>Auto kopen van een Duitse particulier

>>Hoe importeer je zelf een auto uit Duitsland