Easy Import, uit passie voor auto’s!

Easy Import is in 2007 als zelfstandig onderdeel van DNS Automotive uit Hoofddorp begonnen.

Oprichter Dennis de Groot merkte bij het importeren van zijn eigen auto dat er destijds nog vrij weinig bekend was over het importeren van auto’s. Dit zorgde ervoor dat het importeren van auto’s voor velen vaak een langdurig en omslachtig verhaal werd.

Uit de opgedane praktijkervaring is Easy Import ontstaan. Wat klein begon is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die op dit moment jaarlijks meer dan 700 auto’s importeert.

Met als doel te ontzorgen en besparen groeit onze klantenkring hard. Geen betere reclame dan mond tot mond reclame zullen we maar zeggen. Zowel voor particulieren als gerenomeerde autobedrijven heeft het team van Easy Import een passende oplossing.

Of het nu gaat om een nieuwe auto, een auto van slechts enkele maanden oud uit Duitsland of om een oldtimer uit bijvoorbeeld Amerika. Bij Easy Import kan het allemaal! Van advies tot aan een volledig verzorgde import.

Heb je een vraag over het importeren van een auto, motor of camper neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Raasdorperweg 54 1175KX, Lijnden 023 205 2090 info@easyimport.nl

Gratis kostenindicatie

Weten wat het kost om je auto naar Nederland te halen?

CHECK HET NU!