MERCEDES IMPORTEREN

SNEL, VOORDELIG & EASY

Een Mercedes importeren?

Binnenkort een jong-gebruikte Mercedes rijden, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt? We maken het bij Easy Import mogelijk, we zorgen voor de import van een jonge Mercedes. Uiteraard betaal je over de grens een veel lagere prijs dan hier in Nederland. De kosten kunnen zomaar 25% lager uitvallen, wat betekent dat je duizenden euro’s kunt besparen. Heb je een mooie Mercedes A-Klasse, C-Klasse of E-Klasse op het oog en wil je daar een zo scherp mogelijk bedrag voor betalen? Wij zijn je graag van dienst met de import van de Mercedes die je graag wilt rijden.

Mercedes zoeken in het buitenland

Een Mercedes importeren begint uiteraard met het zoeken naar het gewenste model. Weet je al precies wat je zoekt en ben je benieuwd wat er over de grens beschikbaar is? In Duitsland kun je onder andere gebruik maken van Mobile.de, dit is de grootste website op het gebied van gebruikte auto’s. Daarnaast kun je in Duitsland bijvoorbeeld eens kijken op Pkw.de, Auto.de en Autoscoot24.de. Op die manier is de kans groot dat je snel een mooi model tegenkomt. Uiteraard kun je een top-3 maken van modellen, waarvoor we de auto import voor je in orde kunnen maken.

Direct contact

023 205 2090 06 444 555 60

Weten wat je importauto gaat kosten?

Alle kosten overzichtelijk. Inclusief BPM indicatie 

GRATIS CHECK!

De prijs van een Mercedes

Wist je dat de prijs van een Mercedes uit het buitenland veelal een stuk lager uitvalt dan wat je er hier in Nederland voor betaalt? Houd in ieder geval rekening met de BPM. Wij kunnen de BPM aangifte voor je verzorgen, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Daarnaast dien je rekening te houden met de keuringskosten door de RDW in Nederland, net als het transport naar Nederland. De kosten voor het transport hangen sterk af van de manier waarop je de Mercedes wilt importeren. Weet je niet waar je op moet letten en heb je nog niet eerder een auto geïmporteerd dan kunnen de kosten al snel te hoog uitvallen

Mercedes importeren

Overtuigd en wil je een Mercedes importeren? Je kunt daarvoor contact met ons opnemen, we zijn je er graag mee van dienst. We zorgen ervoor dat je het model van je keuze kunt importeren en je daar bovendien een scherpe prijs voor betaalt. Wil je een luxe Mercedes importeren of zoek je specifiek naar een model uit een bepaald bouwjaar? Dankzij onze Mercedes import betaal je een scherpe prijs, voor een mooie jonge occasion. Al voor 270,- euro nemen we je een hoop werk uit handen en ben je verzekerd dat je geen onnodige kosten maakt.

Geen Duitse auto?

Geen probleem, uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het importeren van een:

 • Lexus
 • Volvo
 • Ford
 • Skoda
 • Peugeot
 • Renault
 • Citroën
 • Mazda
 • Toyota
 • Kia
 • Hyundai

Maak je keus en kies je pakket!

>> Pakket kiezen

Contact

Raasdorperweg 54
1175KX, Lijnden
06 444 555 60
info@easyimport.nl

BPM Berekenen

Weten wat het kost om je auto naar Nederland te halen?

GRATIS BPM CHECK!