AUTO IMPORTEREN DUITSLAND

SNEL, VOORDELIG & EASY

Je bent op zoek naar een BMW, kijk dan eens over de grens in bijvoorbeeld Duitsland. Het aanbod jong gebruikte BMW’s is in Duitsland vele malen groter. Een BMW importeren levert je ook meteen een aantal aantrekkelijke voordelen op. Met Easy Import is het voordeliger en eenvoudiger dan je wellicht zou denken.

Luxe uitgevoerde BMW importeren

Auto’s zijn in Duitsland in de meeste gevallen stukken luxer uitgevoerd dan die in Nederland en dat geldt zeker voor BMW’s. In Nederland vind je in het gebruikte aanbod BMW’s veel ex lease auto’s met niet al te veel opties. In Duitsland zijn BMW’s om te beginnen al een stuk goedkoper dan in Nederland. Dat houdt in dat waar men in Nederland kiest voor een redelijk kale 520d een Duitser eerder een 520d of zelfs 530d vol opties koopt. Zo vind je in Duitsland veel BMW’s bomvol opties M pakket, 18 inch lichtmetalen velgen, het is in Duitsland vaak meer regel dan uitzondering!

Direct contact

023 205 2090 06 444 555 60

Weten wat je importauto gaat kosten?

Alle kosten overzichtelijk. Inclusief BPM indicatie 

GRATIS CHECK!

Groot aanbod jong gebruikte BMW’s

Het aanbod jong gebruikte BMW’s of in Duitsland zogenoemde ‘Jahreswagens’ is mega. Deze jong gebruikte auto’s staan vaak te koop bij de dealer. Jahreswagens zijn auto’s die vaak kort gebruikt zijn door personeel van BMW en zijn vrijwel altijd luxe uitgevoerd, goed onderhouden en hebben weinig kilometers op de teller. Een Jahreswagen is wat ons betreft zelfs een prima alternatief voor een nieuwe auto.

BMW premium selection

Ook in Duitsland hebben ze bij BMW een eigen occasion selectie. De BMW premium selection. De auto’s uit de BMW premium selection bieden je een stukje extra zekerheid omdat ze allemaal geleverd worden met een eenjarige EUROPlus garantie welke uiteraard ook in nederland geldig is.
Deze garantie is eventueel ook nog met een jaar te verlengen. De BMW premium selection biedt je een stukje extra zekerheid.

Easy Import: Voor jouw BMW uit Duitsland

Gaan we samen jouw BMW importeren? Als het aan ons ligt zeker, het importeren van een BMW uit Duitsland bespaart je een hoop geld. En vaak heb je er een veel luxere uitvoering voor dan je in Nederland zou krijgen. het is niet voor niets dat de BMW 5serie de auto is die wij het meest importeren. Wij zorgen voor de zaken die jij niet kunt of wilt regelen en zorgen voor het zorgeloos importeren van jouw BMW, easy!

Geen Duitse auto?

Geen probleem, uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het importeren van een:

 • Lexus
 • Volvo
 • Ford
 • Skoda
 • Peugeot
 • Renault
 • Citroën
 • Mazda
 • Toyota
 • Kia
 • Hyundai

Maak je keus en kies je pakket!

>> Pakket kiezen

Contact

Raasdorperweg 54
1175KX, Lijnden
06 444 555 60
info@easyimport.nl

BPM Berekenen

Weten wat het kost om je auto naar Nederland te halen?

GRATIS BPM CHECK!