PORSCHE IMPORTEREN

SNEL, VOORDELIG & EASY

Porsche importeren en al een model op het oog?

Gaat het om een Porsche Boxter, een Porsche Cayman of wellicht een Porsche 911? Het importeren van auto’s biedt verschillende voordelen. De gemiddelde kostenbesparing bedraagt toch al snel 25%, waardoor je voor een veel scherper bedrag toch een prachtige Porsche kunt rijden. Bovendien kun je het werk volledig aan ons uit handen geven of zelf aan de slag om meer kosten te besparen, dat bepaal je helemaal zelf. Wij kunnen de import van je Porsche verzorgen, we beschikken bij Easy Import over een uitgebreide ervaring.

Aankoop van de Porsche

Als we een Porsche importeren kunnen we de volledige aankoop voor je uit handen nemen. We weten uit ervaring dat het ook in Duitsland heel gebruikelijk is om te onderhandelen over de verkoopprijs. Gemiddeld genomen is het goed mogelijk om tot enkele duizenden euro’s van de prijs af te krijgen. Wil je de onderhandelingen zelf voeren? Dat kan natuurlijk maar weet wel dat autobedrijven onder elkaar vaak meer korting kunnen bedingen. De kans is groot dat je op die manier een paar duizend euro voordeel overhoudt, mooi meegenomen tijdens de import van een Porsche.

Direct contact

023 205 2090 06 444 555 60

Weten wat je importauto gaat kosten?

Alle kosten overzichtelijk. Inclusief BPM indicatie 

GRATIS CHECK!

Benodigde papieren voor de auto

Houd er bovendien rekening mee dat je tijdens het importeren van de Porsche de juiste papieren ontvangt. Het is in ieder geval van belang dat je de originele autopapieren en een aankoopfactuur meekrijgt, daarmee kun je immers bewijzen dat je de auto hebt gekocht.
Het kan daarnaast handig zijn om een geldig keuringsbewijs te kunnen overleggen (TÜV rapport HU/AU in Duitsland) en een CVO Verklaring aan te vragen. Aan de hand van die papieren kun je een Porsche importeren en zorg je ervoor dat je deze in Nederland netjes op kenteken kunt laten zetten door de RDW.

Porsche importeren

Je kunt uiteraard zelf een Porsche importeren of dat zoveel mogelijk aan ons uit handen geven. Het is ons om het even, we bieden zowel een Doe het zelf-pakket als de mogelijkheid de volledige import uit handen te geven. Wil je maximaal besparen zonder zorgen en het risico onnodige kosten te maken dan zijn we je bij Easy Import graag van dienst. Je kunt in de beide gevallen voordelig een Porsche importeren, zodat je voor een mooi bedrag een prachtige Porsche kunt rijden.

Geen Duitse auto?

Geen probleem, uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het importeren van een:

 • Lexus
 • Volvo
 • Ford
 • Skoda
 • Peugeot
 • Renault
 • Citroën
 • Mazda
 • Toyota
 • Kia
 • Hyundai

Maak je keus en kies je pakket!

>> Pakket kiezen

Contact

Raasdorperweg 54
1175KX, Lijnden
06 444 555 60
info@easyimport.nl

Gratis kostenindicatie

Weten wat het kost om je auto naar Nederland te halen?

CHECK HET NU!