VOLKSWAGEN IMPORTEREN

SNEL, VOORDELIG & EASY

Volkswagen importeren

Zelf een Volkswagen importeren en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat of het liever aan ons overlaten? We zijn je er bij Easy Import graag mee van dienst, we hebben een uitgebreide ervaring met de import van diverse Volkswagen modellen. Gaat het je bijvoorbeeld om een Volkswagen Up, een Volkswagen Polo of een Volkswagen Golf? Uiteraard kunnen we je ook met een luxe uitvoering van de Passat of een van de andere modellen van dienst zijn. Een Volkswagen importeren levert in de meeste gevallen een behoorlijk voordeel op, Niet alleen kwa prijs maar ook wat betreft opties.

Transport van de Volkswagen

Het is bij het importeren van een Volkswagen uiteraard van belang om rekening te houden met het transport. Hoe zorg je ervoor dat de auto in Nederland komt te staan, vanuit Duitsland, België of bijvoorbeeld Frankrijk? Zorg er in ieder geval voor dat je over de juiste papieren beschikt om de auto te mogen transporteren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een auto op een aanhanger mee te nemen of de auto zelf naar Nederland te rijden. Je kunt hiervoor gebruik maken van het kenteken uit ons importpakket. Wil je de Volkswagen voor het importeren liever naar Nederland laten transporteren? Wij kunnen dat uitstekend voor je regelen.

Direct contact

023 205 2090 06 444 555 60

volkswagen import
volkswagen importeren

Weten wat je importauto gaat kosten?

Alle kosten overzichtelijk. Inclusief BPM indicatie 

GRATIS CHECK!

Invoeren van de Volkswagen

Vervolgens bestaat het importeren van een Volkswagen uit het daadwerkelijk invoeren daarvan. Uiteraard kunnen we dit voor je uit handen nemen of heb je de mogelijkheid om dit zelf te doen. Je dient bij de RDW een importkeuring uit te laten voeren. Zodra die achter de rug is kun je de BPM aangifte doen bij de Belastingdienst, zodat je de auto officieel kunt aanmelden voor de belastingen. Na de betaling van de BPM ontvang je binnen 5 werkdagen de kentekencard, waarmee je de kentekenplaten kunt laten maken en je de auto kunt verzekeren.

Volkswagen importeren

Een Volkswagen importeren is wat dat betreft niet moeilijk, mits je weet aan welke regelgeving je dient te voldoen en waar je rekening mee dient te houden tijdens de import. Wij kunnen je er uitstekend mee van dienst zijn of zorgen voor een handig pakket waarmee je vervolgens zelf aan de slag kan. We maken het importeren van een Volkswagen graag zo gemakkelijk mogelijk. We zorgen er als Easy Import op die manier voor dat je heel voordelig een jong-gebruikte Volkswagen kunt rijden, waarschijnlijk met diverse extra opties of accessoires.
Al voor 270,- euro beschik je over een importpakket inclusief transportnummerborden en nemen we je al het papierwerk uit handen. Zo zorgen we ervoor dat je maximaal voordeel kunt behalen en niet tegen onnodige extra kosten aanloopt als bijvoorbeeld een naheffing van de belastingdienst.

Geen Duitse auto?

Geen probleem, uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het importeren van een:

 • Lexus
 • Volvo
 • Ford
 • Skoda
 • Peugeot
 • Renault
 • Citroën
 • Mazda
 • Toyota
 • Kia
 • Hyundai

Maak je keus en kies je pakket! >> Pakket kiezen

Contact

Raasdorperweg 54 1175KX, Lijnden 023 205 2090 info@easyimport.nl

Gratis kostenindicatie

Weten wat het kost om je auto naar Nederland te halen?

CHECK HET NU!