MOTOR IMPORTEREN

SNEL, VOORDELIG & EASY

 

Voordelig een motor importeren

Zelf een motor importeren

Heb je een mooie motor gezien in het buitenland of ben je op zoek naar een koopje? Door zelf een motor te importeren kun je flink wat geld besparen.

Maar hoe importeer je een motor naar Nederland? Wat moet er geregeld worden en waar moet je op letten? Bij Easy Import vertellen we je waar je rekening mee moet houden bij het invoeren van een motor, hoe je voordeel behaalt en niet tegen onnodige obstakels aanloopt.

Bespaar op kosten

Of je nu een Ducati uit Italië, een BMW uit Duitsland of een Harley uit Amerika wilt halen, elk land heeft zo zijn eigen regels. We helpen je graag en vertellen je wat er allemaal geregeld moet worden en hoe je je motor moet vervoeren, zodat jij zo snel mogelijk een ritje kunt maken op je motor over de Hollandse wegen.

Zo is er de btw, het laten keuren van je motor door de RDW en bpm. Kosten waar je niet omheen kunt, maar dankzij onze kennis en ervaring kun je bij Easy Import rekenen op de best mogelijke prijs.

Direct contact

023 205 2090 06 444 555 60

Weten wat je importauto gaat kosten?

Alle kosten overzichtelijk. Inclusief BPM indicatie 

GRATIS CHECK!

Motor zelf importeren of laten importeren

We leveren maatwerk, maar hebben ook drie standaard pakketten: ‘Doe-het-zelf’, ‘Doe-het-samen’ en ‘Full service’.
Bij deze pakketten krijg je een Europees geldig transportkenteken om de motor zelf naar Nederland te rijden. Wil je niet rijden, dan kun je gebruik maken van onze autoambulance.

BPM aangifte (Meest Gekozen)

De meeste van onze klanten die een motor importeren kiezen ervoor om de BPM aangifte uit te besteden en de rest zelf te doen. Dit is de voordeligste manier en bij eventuele onduidelijkheden en vragen staan wij altijd voor je klaar.

Uiteraard maken we vooraf graag een gratis BPM indicatie voor je.

Doe-het-zelf pakket

Ben je al op zoek naar een motor in het buitenland en wil je zoveel mogelijk zelf regelen? Kies dan het ‘Doe-het-zelf’ pakket.
Bij dit pakket nemen wij alleen de vervelende zaken voor onze rekening, zoals o.a. de bpm-aangifte. We berekenen bovendien de meest voordelige rest-bpm voor je.

Je zoekt zelf een motor, haalt hem op uit het buitenland, regelt het invoeren bij de RDW en andere zaken, zoals het maken van kentekenplaten.

Doe-het-samen pakket

Wil je de motor wel zelf zoeken en kopen, maar wil je het importeren uitbesteden? Kies dan voor ons ‘Doe-het-samen’ pakket. Wij berekenen o.a. de meest voordelige rest-bpm, vullen de bpm-formulieren in en doen de bpm-aangifte en regelen en monteren de kentekenplaten.

Full service pakket

Wil je alles rondom het importeren van je motor uitbesteden? Geen probleem, we hebben een ‘Full service’ pakket waarbij we niet alleen de juiste motor zoeken, maar ook al het papierwerk en het transport regelen en jouw droommotor voor de deur afleveren.

Motor voordelig importeren met Easy Import

Wil je snel, voordelig en zonder administratieve rompslomp een motor importeren? Met Easy Import lukt het zeker. Bij ons ben je verzekerd van heldere prijzen, zonder verborgen kosten.

We adviseren je graag over de beste en goedkoopste manier. Jij bepaalt hoeveel je zelf wilt doen en wat je wilt uitbesteden aan ons. Wij zorgen ervoor dat je maximaal voordeel behaalt en alles soepel verloopt.

Wil je meer informatie over het importeren van een motor? 
Neem contact op met Easy Import en behaal maximaal voordeel.

Geen Duitse auto?

Geen probleem, uiteraard kun je ook bij ons terecht voor het importeren van een:

 • Lexus
 • Volvo
 • Ford
 • Skoda
 • Peugeot
 • Renault
 • Citroën
 • Mazda
 • Toyota
 • Kia
 • Hyundai

Maak je keus en kies je pakket!

>> Pakket kiezen

Contact

Raasdorperweg 54
1175KX, Lijnden
06 444 555 60
info@easyimport.nl

BPM Berekenen

Weten wat het kost om je auto naar Nederland te halen?

GRATIS BPM CHECK!