LAAT ONS GRATIS JE BPM BEREKENEN!

De BPM berekenen is maatwerk, met een BPM aangifte van Easy Import weet je waar je aan toe bent en betaal je nooit te veel.

BPM berekenen.

Je kunt flink besparen op de BPM door voor de juiste manier van berekenen te kiezen, vrijwel elke BPM berekening is uniek en vereist een andere aanpak. Heb je een auto gevonden op bijvoorbeeld een van de Duitse autosites? Dan wil je nu natuurlijk weten wat deze je in totaal gaat kosten. Laat ons de BPM berekenen en je weet meteen waar je aan toe bent.

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van wat de auto gaat kosten inclusief een BPM berekening.

De BPM aangifte.

BPM is de afkorting voor ‘Belasting personenauto’s en motorrijwielen. In Nederland betaal je onder andere BPM bij de aanschaf van een nieuwe auto of motor maar ook bij het importeren van een auto of motor moet je BPM aangifte doen. Voor een personenauto wordt de BPM berekend over de CO2-uitstoot in gram/km. Bij een motor of camper bereken je de BPM over de netto catalogusprijs.

Een groot deel van de BPM mag je afschrijven door de waarde te bepalen door gebruik te maken van een van de geaccepteerde koerslijsten of een taxatierapport om de exacte waarde te bepalen. Ook mag je gebruikmaken van een historisch BPM tarief, of kan je de forfaitaire afschrijvingstabel van de belastingdienst gebruiken. Dit is echter in 90% van de gevallen de minst voordelige manier.

Wist je dat…

  • Onze met zorg berekende BPM indicaties gratis zijn
  • Je de BPM op veel manieren kunt berekenen
  • Er maar een manier de voordeligste is
  • Niet alle manieren bereikbaar zijn voor particulieren
  • Je ook gebruik mag maken van een historisch BPM tarief
  • Een met zorg opgestelde BPM aangifte altijd is inbegrepen in onze importpakketten
  • Een verkeerd opgestelde of onderbouwde BPM berekening je een naheffing en boete oplevert

Gratis BPM calculator of een met zorg opgestelde BPM aangifte.

Voor je een auto importeert en de BPM aangifte gaat berekenen moet je weten dat je slechts één keer een bpm aangifte in kunt dienen en er daarna geen weg meer terug is. Iedereen kan een BPM aangifte invullen maar binnen de regels tot een zo laag mogelijk BPM bedrag komen vereist toch echt enige kennis van zaken en ouderwets handwerk.

Wil je een goedkope BPM aangifte en vind je het niet erg om uiteindelijk te veel BPM te betalen of zelfs een naheffing of boete te krijgen van de Belastingdienst? Maak dan vooral gebruik van een van een goedkope of zelfs gratis geautomatiseerde BPM calculator of vraag het de garage om de hoek die ook wel eens een auto geïmporteerd heeft.

Heb je liever zekerheid en wil wil je toch zo min mogelijk BPM betalen laat dan je aangifte opstellen door iemand die hierin gespecialiseerd is. Wat ons geheim is? Niets eigenlijk, behalve dan dat wij dit dagelijks doen, de materie van binnen en buiten kennen, en dat de BPM berekenen en het opstellen van de BPM aangifte bij ons maatwerk is waar we veel tijd en aandacht aan besteden. Alleen zo komen we tot een zo laag mogelijk BPM bedrag zonder de regels van de Belastingdienst te overtreden.

Ontvang een GRATIS kostenindicatie

Vul het formulier in en ontvang een GRATIS kostenoverzicht met BPM berekening

bpm berekenen

Contact

Raasdorperweg 54 1175KX, Lijnden 023 205 2090 info@easyimport.nl

Gratis kostenindicatie

Weten wat het kost om je auto naar Nederland te halen?

CHECK HET NU!